Wifi as a Service - geen zware investeringen meer

Slider

Wat is WaaS?

Wifi as a Service is een high-end wifi oplossing dat volledig voor u beheerd wordt via een Cloud gebaseerd management systeem en dit tegen een vast bedrag per maand.

Waarom WaaS?

Wifi as a Service laat bedrijven met een beperkt budget of ict kennis toch toe om een snel, veilig en betrouwbaar draadloos netwerk op te bouwen over meerdere vestigingen.

Uitrollen van WaaS

Het enige wat u nodig heeft is een netwerkkabel met internet voor elke Access Point. De rest wordt volledig door ons geregeld (Site Survey, configuratie, monitoring,…)

 

 

Waarom kiezen voor WaaS?

Belangrijkste features

icon-check  F PAY AS YOU GO

Betaal alleen wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt en breid enkel uit indien gewenst. Doordat u maandelijks betaalt per Access point staat u ook nooit meer voor zware investeringen.

icon-check  F GEEN KENNIS NODIG

Doordat zowel de configuratie en monitoring wordt uitgevoerd door Complit hoeft u zichzelf geen zorgen te maken over uw draadloos netwerk. Alles wordt voor u geregeld.

icon-check  F VEILIGHEID

Wij werken enkel met gecertificeerde werknemers en zorgen ervoor dat uw netwerk optimaal beveiligd is. (Gastennetwerk gescheiden, Firewalling, 802.1x authenticatie, ppsk, …)

icon-check  F A-MERKEN

Wij hebben gekozen om met Aerohive te werken. Dit is één van de marktleiders op het gebied van draadloze netwerken en zijn uniek in hun controllerless systeem in de cloud. Met al de ingebakken functionaliteiten, kwaliteitsvolle antennes en ingebouwde firewalls is het de meest flexibele en beste oplossing voor WaaS.

icon-check  F MEERDERE VESTIGINGEN

Doordat de monitoring en het beheer van onze oplossing in de cloud gebeurt, is het de ideale oplossing voor bedrijven/scholen met meerdere vestingen. U kan dus vanop één plaats al uw vestigingen monitoren en beheren.

icon-check  F LEVENSLANGE GARANTIE

Bij defect wordt uw Access point steeds snel en gratis vervangen. De configuratie wordt meteen ingeladen wanneer u de Access point opnieuw aansluit waardoor u meteen terug aan de slag kan.

icon-check  F ALLES INBEGREPEN

Een uitgebreide en professionele Site Survey wordt door ons uitgevoerd om te kijken hoeveel Access points u nodig heeft. Daarna gaan we de configuratie op maat van uw bedrijf instellen. Achteraf blijven we het systeem monitoren, updaten van firmware en de configuratie bijsturen indien nodig.

icon-check  F GASTENBEHEER

Een varia aan mogelijkheden om uw gasten te voorzien van internet. Denk hierbij aan: gastenpasjes, self registration, Social Login,… En dit natuurlijk allemaal afgescheiden van uw intern netwerk. Het is ook mogelijk om bandbreedte te bepalen, blokkeren van Applications (Facebook, Netflix, Bittorrent,…)