GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen

GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen (GO! KLA) heeft voor de stabiele en veilige draadloze oplossing met Smartschool koppeling van Complit Networks gekozen. Door te investeren in een nieuw beveiligd draadloos netwerk kunnen er o.a. tablet- en laptopklassen eenvoudig ingericht worden en kunnen leerkrachten gebruikmaken van hun eigen toestellen (Bring Your Own Device). GO! KLA heeft er voor gekozen om in samenwerking met Complit Networks hun huidige Smartschool koppeling te vernieuwen. Deze koppeling zorgt voor een totaalontzorging van de ICT- coördinatoren die eenvoudig alle leerlingen/leerkrachten kunnen aansluiten op het netwerk.

GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen behoort tot GO! Scholengroep 1 die uit meer dan 40 scholen bestaat en investeert voortdurend in de opvoeding van haar leerlingen en de nieuwste technologieën.

De state-of-the-art oplossing van Complit Networks zorgt ervoor dat GO! KLA dan ook klaar is voor de toekomst op vlak van technologie en haar leerlingen kan voorzien van een stabiel en veilig netwerk.

Geef een reactie