Samen voor 100% klanttevredenheid.

Binnenkort uw project hier?

Icon
Slider
Don Bosco Halle

Don Bosco Halle

Een professioneel en stabiel draadloos netwerk d.m.v. oplossingen op maat aan een scherpe prijs in combinatie met een fantastische en vooral zeer persoonlijke service. Complit maakte het waar!

Ewald Bundervoet
Ict-Coördinator, Don Bosco Halle

KVRI

KVRI

Complit Networks, staat voor ons garant voor een aangename en duidelijke communicatie, een correcte opvolging, ondersteuning bij problemen en een goede service na verkoop. M.a.w. een betrouwbare partner in ons Aerohive-netwerk!

Luc Peeters
ICT, KVRI

Mc Donalds

Alle vestigingen van Mc Donalds België maken gebruik van onze Socialspot WiFi Hotspot oplossing.
Read more...

Walibi Holland

Walibi Holland maakt voor hun park als voor Walibi Village gebruik van onze Socialspot WiFi Hotspot oplossing.
Read more...

Panos

Panos gaat in 50 vestigingen onze Socialspot oplossing gebruiken. Later dit jaar zullen er nog meer vestigingen volgen.
Read more...

Opera Vlaanderen – Ballet Vlaanderen

Opera en Ballet Vlaanderen heeft ervoor gekozen om hun huidige wifi oplossing te vervangen. Ze waren op zoek naar een oplossing die centraal te beheren was, dit liefst in de cloud en zonder controller. Na een demo fase zijn ze overgegaan naar de uitbouw van een gloednieuw draadloos netwerk van Aerohive.
Read more...

Farm Frites

Farm Frites is de aardappelspecialist in België en Nederland. Voor hun WiFi omgeving te optimaliseren hebben ze beroep gedaan op onze Site Survey diensten.
Read more...

Resilux

Resilux is de specialist in PET flessen. Voor de optimalisatie van hun WiFi netwerk maakten ze gebruik van onze Site Survey diensten. Achteraf kregen ze een uitgebreid rapport met heat maps. Voor deze Site Surveys maken we gebruik van Ekahau.
Read more...

Stad Tongeren

Voor de Stad Tongeren hebben we vijf basisscholen mogen voorzien van een draadloze oplossing van Aerohive.
Read more...

Wzc Hof Ten Kouter – Ocmw Laarne

Woonzorgcentrum Hof Ten Kouter kiest ervoor om met Complit in zee te gaan. Doormiddel van een Ruckus oplossing zorgen wij ervoor dat ze overal kunnen genieten van een stabiele WiFi verbinding.
Read more...

OLV Seniorencentrum

OLV Seniorencentrum was op zoek naar een flexibele draadloze oplossing waar zowel de inwoners, medewerkers als de bezoekers op konden. Na een Site Survey die rekening hield met de facilitaire mogelijkheden zijn we gekomen tot een performante oplossing.
Read more...

Radio Holland

Radio Holland voorziet WiFi op schepen. Ze doen hier beroep op de diensten van Complit Networks.
Read more...

Gemeente Mol

Gemeente Mol is begonnen met een paar scholen te voorzien en gaat nu zelf ook hun gemeentehuis en andere vestigingen voorzien van Aerohive.
Read more...

VTI Spijker

VTI Spijker had reeds gekozen voor het merk van Aerohive maar was niet tevreden van hun huidige partner. We hebben dan samen met hun de configuratie opnieuw gedaan en gekoppeld aan Active Directory. Sindsdien zijn wij de vaste partner voor het draadloos netwerk bij het Spijker. Binnenkort gaan ze ook upgraden naar de nieuwe Hivemanager NG
Read more...

Heilig hart Heverlee

Heilig Hart Heverlee is volledig overtuigd geraakt van Aerohive nadat ze een demo access point hebben getest. Ze waren zeer onder de indruk van de mogelijkheden en de knappe integratie met Active Directory (802.1x). Heilig Hart Heverlee bestaat uit twee secundaire scholen, een basisschool, internaat, zusters en een woon- en zorgcentrum
Read more...

Kardinaal Van Roey Instituut

Kardinaal Van Roey Instituut is een gevestigde waarde in de Noorderkempen. Het is een school met meer dan 2000 leerlingen volledig voorzien van een draadloos netwerk.
Read more...

Scholengemeenschap Kosh

Scholengemeenschap Kosh bestaat uit 6 scholen en heeft er voor gekozen om met ons in zee te gaan voor hun draadloze oplossing
Read more...

Don Bosco Halle

Don Bosco Halle bestaat uit twee middelbare scholen, twee lagere scholen, dagcentrum en speelpleinen. Doordat ze al veel positief over Aerohive gehoord hadden en dus overtuigd waren geraakt van dit product hebben ze beslist dit uit te rollen over hun vestigingen. Ze waren ook zeer onder de indruk van de uitgebreide mogelijkheden tijdens de configuratie.
Read more...

Spijker ASO

Samen met het VTI Spijker en de lagere school zijn ze een draadloos netwerk aan het uitrollen voor meer dan 2000 leerlingen
Read more...

Scholengroep Scoop

Scholengroep Scoop bestaat uit meer dan 20 vestigingen. Ze waren op zoek naar een flexibele oplossing die ze centraal kunnen beheren in de cloud. Het inloggen zou moeten gaan via 802.1x en er zouden verschillende rechten moeten bepaald worden adhv Active Directory Security groepen. Hiervoor hebben ze voor ons en het merk Aerohive gekozen.
Read more...

Sint-Jan-Berchmanscollege Brussel

Sint-Jan-Berchmanscollege is een gekende school uit Brussel. Ze waren op zoek naar een partner voor hun volledige netwerk te vernieuwen. Zowel de switchen als de access points. Ze hebben voor switchen van HP gekozen en voor access points van Aerohive.
Read more...

Sint-Victor

Stabiele WiFi omgeving op Sint-Victor zorgt voor verhoogd ICT gebruik tijdens de lessen Ruim 15 jaar geleden werden enkel de niet bekabelde, afgelegen (vak)lokalen van het Sint-Victor in Turnhout uitgerust met WiFi. In de loop der tijd werd dit aangelegde netwerk nooit aangepast of uitgebreid. Het was dus de hoogste tijd voor Sint-Victor om zich te gaan oriënteren op een nieuwe oplossing die bij de hedendaagse behoeften van de school paste. Sint-Victor kwam via via bij Complit Networks terecht en koos voor de controllerless WiFi oplossing van Aerohive en de, door Complit zelf ontwikkelde, koppeling met Smartschool. Sint-Victor ervaart dat...
Read more...

Paridaens

één van de grootste scholen in Leuven (Paridaens) kiest voor Complit als hun WiFi partner. In deze school zal er een Aerohive oplossing worden uitgerold.
Read more...

Heilige-Drievuldigheidscollege

Heilige-Drievuldigheidscollege kiest Complit als hun vaste WiFi partner. De school op de oude markt in Leuven zal worden uitgerust met een Aerohive oplossing.
Read more...

Uretek

Uretek had problemen met de snelheid en de dekking van zijn wifi. We hebben hier dan ook een Site Survey uitgevoerd en een gepaste oplossing voorgesteld.
Read more...

QueroMedia

Queromedia is gespecialiseerd in intent marketing, search, social en content marketing. Voor hun kantoor waren ze op zoek naar een draadloze oplossing die hun druk bevolkte werkvloer kon voorzien van een degelijk en betrouwbare oplossing.
Read more...

Sint Donatus

Zowel het Lan als het Wlan netwerk is volledig vervangen door Aerohive producten. Dit in combinatie met een Barracuda Firewall geeft een zeer stabiele en makkelijk beheerbare omgeving
Read more...

Virgo Sapiens

Virgo Sapiens wou een draadloze omgeving waar alle leerlingen en leerkrachten tegelijkertijd op hun laptop kunnen werken. Ze hebben er dan ook voor gekozen omdat dit te doen met onze Aerohive oplossing in combinatie met onze eigen geschreven Guestmanager
Read more...

Atheneum Schoten

Atheneum schoten was op zoek naar een draadloze oplossing die ze eenvoudig makkelijk konden beheren. Het was ook de bedoeling dat er voldoende veiligheid werd ingebakken. Dit hebben we gedaan door iedere gebruiker een uniek wachtwoord te geven.
Read more...

Atheneum Schilde

Atheneum Schilde was op zoek naar een draadloze oplossing die ze eenvoudig makkelijk konden beheren. Het was ook de bedoeling dat er voldoende veiligheid werd ingebakken. Dit hebben we gedaan door iedere gebruiker een uniek wachtwoord te geven.
Read more...

DSKO

Het DSKO ondersteunt de missie van het Katholiek Onderwijs in het bisdom Antwerpen. Ook worden hier opleidingen gegeven van het VVKSO. Ze waren dus op zoek naar een degelijke oplossing die aan al hun eisen kon voldoen. Ze hebben uiteindelijk gekozen voor Aerohive.
Read more...

GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen

GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen (GO! KLA) heeft voor de stabiele en veilige draadloze oplossing met Smartschool koppeling van Complit Networks gekozen. Door te investeren in een nieuw beveiligd draadloos netwerk kunnen er o.a. tablet- en laptopklassen eenvoudig ingericht worden en kunnen leerkrachten gebruikmaken van hun eigen toestellen (Bring Your Own Device). GO! KLA heeft er voor gekozen om in samenwerking met Complit Networks hun huidige Smartschool koppeling te vernieuwen. Deze koppeling zorgt voor een totaalontzorging van de ICT- coördinatoren die eenvoudig alle leerlingen/leerkrachten kunnen aansluiten op het netwerk. GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen behoort tot GO! Scholengroep 1 die uit meer...
Read more...

Gands

Projectontwikkelaar Gands heeft gekozen voor een nauwe samenwerking met Complit aan te gaan. Ze zijn gespecialiseerd in grote appartementsblokken en Service flats. Hiervoor kiezen ze voor onze Aerohive oplossing.
Read more...

Stadsbestuur Hoogstraten

Wij hebben het Stadsbestuur Hoogstraten ondersteund in het Afrika (Za-Kpota) project door zeer goedkoop ict-materiaal te leveren. Op deze manier is er een draadloos netwerk voorzien en de nodige ict infrastructuur
Read more...

Westlede

Westlede is een uitvaartcentrum/crematorium die een draadloze oplossing zochten voor in hun bureau's en voor tijdens plechtigheden. De oplossing moest makkelijk over meerdere vestigingen uitgerold kunnen worden.
Read more...

Thomas More

Met het project WiWeTer organiseert Thomas More wetenschappelijke workshops in verschillende scholen. Aangezien hiervoor ook tablets gebruikt worden is een mobiele maar stabiele draadloze oplossing belangrijk, wat in vele scholen niet aanwezig is. Dankzij een samenwerking met Complit kunnen we de studenten echter op een veilige manier toegang geven op het netwerk en het internet, ongeacht de netwerksituatie van de workshop-school. Hierdoor kunnen we onze workshops optimaal inrichten.
Read more...

Leerpunt Waas en Dender

Volwassen onderwijs die een veilige en gemakkelijke WiFi en Voip oplossing zochten voor de docenten en de studenten.
Read more...

De Verrekijker

Lagere school De Verrekijker was op zoek naar een draadloos netwerk voor hun Tablets. Doordat de beheerbaarheid en de stabiliteit maar toch ook de prijs zeer belangrijk waren zijn ze uitgekomen bij Aruba.
Read more...

Scholengemeenschap BoKaLoRe

BoKaLoRe biedt Katholiek kleuter - en basisonderwijs aan in de regio rondom Bocholt. Voor hun nieuwbouw waren ze op zoek naar een partner die hun kon begeleiden in het draadloos avontuur. Verschillende vragen werden opgelost: Welke oplossing? Waar moeten de access points komen hangen?
Read more...

Windekind

Basisschool Windekind had nood aan een professionele draadloze oplossing. Ook was er nood aan gastenpasjes voor de bezoekers.
Read more...

Don Bosco Sint-Pieters-Woluwe

Don Bosco Sint-Pieters-Woluwe had reeds enkele basis draadloze routers maar merkte al snel dat dit geen definitieve oplossing was. Regelmatig vielen deze uit of konden ze de aantal connecties niet aan. Mede hierom hebben ze ons gecontacteerd en zijn we aan de slag gegaan met de oplossing van Aerohive.
Read more...

Zusters Het Heilig Hart Van Maria

Een rusthuis en klooster waren op zoek naar een professionele draadloze oplossing
Read more...

Het Dreefke

Het Dreefke was op zoek naar een bedrijf dat hun kon ondersteunen met het vernieuwen van het netwerk en de serveromgeving. We hebben de volledige school voorzien van een draadloos netwerk van Aruba en hebben de netwerksnelheid kunnen verviervoudigen.
Read more...

Sint-Amelberga

Sint-Amelbergaschool was op zoek naar een betrouwbare en betaalbare draadloze oplossing voor hun digitale borden en hun Ipads.
Read more...

College O.-L.-V.-ten-Doorn

College O.-L.-V.-ten-Doorn bestaat uit drie afzonderlijke scholen, elk met een eigen directie. Ze hadden reeds voor de Aerohive oplossing gekozen maar waren in het verleden al bij ons ten rade gekomen omdat ze vragen hadden over hun huidige configuratie. We hebben ze toen verder geholpen en dit heeft dit jaar geresulteerd in een echte samenwerking. Ze hebben dan ook dit jaar nog een uitbreiding via ons aangekocht.
Read more...

Westdiep

Westdiep is een school die op zoek was naar een stabiele draadloze oplossing voor hun tablets. Er moesten ook per gebruiker aparte paswoorden worden aangemaakt en moesten er gastenpasjes worden aangemaakt. Op deze manier zijn ze bij de oplossing van Aerohive terecht gekomen.
Read more...

Heilig Hart Heverlee Lagere school

De lagere school van het Heilig Hart Heverlee was op zoek naar een stabiele draadloze oplossing die ze centraal konden beheren. Hierbij hebben ze gekozen voor de oplossing van Aerohive.
Read more...