Aerohive, uw wifi beheren en monitoren in de Cloud

Aerohive uw wifi beheren en monitoren in de Cloud

Slider

Complit Networks is de enige partij in België met het Premier statuut van Aerohive. Hiermee bewijzen we dat we de juiste kennis en ervaring hebben om elk project uitstekend uit te voeren en onze concullega’s ver achter ons te laten.

Aerohive

Test Hivemanager NG

Image is not available

Heeft u interesse in een demo of in het testen van een gratis access point?

Slider

Beheer in de cloud

Hivemanager in de cloud is de enige echte controller-less oplossing. U heeft dus geen single point of failure en u kunt uw netwerk beheren, monitoren en troubleshooten in de Cloud. Ook is het mogelijk om gasten toegang te geven via pasjes of self registration.

Monitor uw netwerk

Houd uw netwerk en de gebruikers in de gaten, krijg automatisch rapporten aan, grijp in via de ingebouwde Firewall, blokkeer onnodig verkeer (Bittorrent, Facebook, Netflix,…), bekijk de gezondheid van de verbonden client toestellen,…

Security

Door de unieke PPSK methode krijgt elke gebruiker een uniek wachtwoord waardoor u extra veiligheid en controle creëert. Ook kunt u connectie maken met uw Active Directory, rechten gaan bepalen per gebruikersgroep, vlans koppelen, gebruik access point als Radius server,…

Aerohive

Hivemanager NG

is Aerohives Next generation cloud oplossing voor het beheren, monitoren en troubleshooten van uw draadloos netwerk. Het is ook een volledig flexibel en uitbreidbaar systeem voor al uw noden. Zelfs met één access point hebt u alle functionaliteiten en is later uitbreiden geen probleem dankzij de controllerless technologie.

Certificaten en Awards

Om bij te blijven investeren wij steeds in opleidingen. Volgende certificaten en Awards hebben wij ‘in house’ voor het draadloos segment:

  • CWNA: Certified Wireless Network Administrator: onafhankelijk certificering voor professionals die draadloze oplossingen implementeren.
  • ACWA: Aerohive Certified Wireless Administrator
  • ACWP: Aerohive Certified Wireless Professional
  • Fastest growing partner Belgium (2014)
  • Technical Person Benelux (Runner up – 2015)

Belangrijkste features

icon-check F CONTROLLER-LESS

Doordat het beheersysteem in de cloud zit en de Access Points alle intelligentie zelf bezitten hebben ze geen single point of failure. Ook is alles super eenvoudig via de cloud te beheren en te monitoren.

icon-check F APPLICATION VISIBILITY

Doordat Aerohive aan deep package inspection kan doen op layer 7 heeft hij de beste Application Visibility op de markt. Zo kan u zelf kiezen wat (Facebook, Youtube, Netflix, Bittorrent,…), bij wie en op welk apparaat u deze zaken blokkeert of juist toelaat.

icon-check F UITGEBREIDE MONITORING

U kan zeer uitgebreid gaan monitoren, troubleshooten of rapporten laten genereren en dit op verschillende niveau’s: access point, gebruiker, lan, ….

icon-check F SECURITY

Denk hierbij aan de ingebouwde Firewall, Unieke wpa sleutes, verschillende rechten per gebruikersprofiel/OS/locatie, vlan ondersteuening, 802.1x authenticatie, Mac filtering,…

icon-check F HIVEMANAGER NG

Hivemanager NG is het cloud beheerplatform van Aerohive. Deze is super uitgebreid en flexibel. Volgende mogelijkheden zijn allemaal inbegrepen: configuratie van access points/routers/switchen, real-time monitoring, troubleshooten, RF planner en hierboven op voorzien ze nog API’s voor integratie mogelijkheden.

 

icon-check F SUPER FLEXIBEL

Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent met Aerohive heeft u steeds de juiste oplossing in huis. U betaalt gewoon per Access Point en voor de support. Geen dure controller die weer vervangen moet worden bij uitbreiding. Ook is Aerohive de ideale oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen omdat alles centraal in de cloud beheerd kan worden.

icon-check F SWITCHEN & BR ROUTERS

Aerohive biedt ook switchen en BR Routers aan. Deze zijn ook allemaal geïntegreerd in de Hivemanager waardoor u alles centraal kan beheren en monitoren. Zet via de Branch routers makkelijk vpn verbindingen op voor remote locations.

icon-check F GASTENBEHEER

Een varia aan mogelijkheden om uw gasten te voorzien van internet. Denk hierbij aan: gastenpasjes, self registration, Social Login,… En dit natuurlijk allemaal afgescheiden van uw intern netwerk. Het is ook mogelijk om bandbreedte te bepalen, blokkeren van Applications (Facebook, Netflix, Bittorrent,…)