Socialspot_Facebook_artikev2l

Complit Networks introduceert Socialspot

Complit Networks vormt al jarenlang de partner op het gebied van professionele draadloze oplossingen. Naast haar bestaande product- en dienstenportfolio introduceert Complit Networks nu ook Socialspot. Socialspot biedt bedrijven niet alleen een professioneel draadloos (gast)netwerk maar biedt tevens een geïntegreerd marketing platform aan waardoor bedrijven meer inzicht krijgen in de profielen van hun klanten.

De verkregen inzichten zorgen ervoor dat gerichtere marketingacties uitgevoerd kunnen worden wat uiteindelijk zorgt voor een verhoging van de winst en klantloyaliteit.

“De laatste jaren nam de vraag toe bij onze klanten of zij niet meer konden doen dan enkel een WiFi oplossing bieden aan hun gasten. Vervolgens zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing die op basis van intelligentie en analyses zorgt voor meer inzicht in de profielen van de klanten die zich aanmelden op het WiFi netwerk. Hieruit is Socialspot ontstaan,” aldus Jonas Dekkers, zaakvoerder Complit Networks.

Met de introductie van Socialspot kan Complit Networks haar bestaande klanten nog meer bieden en tegelijkertijd opent het een compleet nieuwe markt voor ons.

Neem zeker eens een kijkje op onze website of blijf op de hoogte via onze facebookpagina

Geef een reactie