AerohiveInnovationAward2016-2

Complit Networks sleept voor derde jaar op rij award binnen en ontvangt dit jaar de Award Voor Meest Innovatieve Bedrijf in de Benelux

Op de Aerohive Xperience Day heeft Complit Networks voor het derde jaar op rij een award in de wacht gesleept. Nadat Complit Networks twee jaar geleden uitgeroepen werd tot snelst groeiende Aerohive partner en vorig jaar onze collega Hans Matthé er met de award van ‘Technical person’ van door ging, kregen we dit jaar de award voor het meest innovatieve bedrijf in de Benelux.
Deze prijs hebben wij te danken aan de Smartschool koppeling die Complit Networks ontwikkeld heeft voor het onderwijs.

Deze koppeling is ontwikkeld om ICT- coördinatoren te ontlasten van het extra werk dat een draadloos netwerk met zich meebrengt qua beheer en onderhoud.

De koppeling zorgt ervoor dat uw Wifi netwerk ‘communiceert’ met de data uit de Smartschool database. Elke gebruiker op een school beschikt over een unieke Smartschool login. Op basis van deze login kunnen gebruikers hun persoonlijke Wifi wachtwoord opvragen in een portaal volledig in de huisstijl van de desbetreffende school. Op deze manier kan men eenvoudig het netwerk gaan monitoren op basis van voorgedefinieerde rechten en rollen.

Kort samengevat biedt het koppelen van een Smartschool omgeving aan het draadloze netwerk de volgende voordelen:
–       Eenmalige login voor gebruikers op basis van Smartschool gegevens
–       Eenvoudig rechten en rollen toekennen op basis van Smartschool groepen
–       Altijd up-to-date omgeving doordat Wifi codes van schoolverlaters automatisch 
gedeactiveerd worden
–       Totaalontzorging ICT-coördinator door gecentraliseerd gebruikersbeheer
–       Monitoren draadloos netwerk tot op gebruikersniveau
–       Uiterst veilig door persoonlijke Wifi codes

Ook interesse in onze Smartschool koppeling of onze wifi oplossingen? Neem een kijkje op onze website. https://complit.be/koppeling-smartschool/

Geef een reactie