bedrijfspand2

Complit Networks groeit en investeert in bedrijfspand

Complit Networks realiseert 50% groei in 2016 en kondigt nieuwe plannen aan voor 2017

Met gepaste trots kijken wij terug op een mooi 2016 waarin we niet alleen veel mooie nieuwe namen aan onze klantenkring hebben mogen toevoegen maar ook geïnvesteerd hebben in een uitbreiding van ons product- en dienstenportfolio.

Ook in 2017 zitten we niet stil. Zo hebben we net een nieuw bedrijfspand gekocht wat eind dit jaar opgeleverd zal worden. Deze stap sluit aan bij de verdere professionaliseringsslag die Complit Networks wil maken. Het komende jaar kunt u onder andere meerdere productintroducties verwachten waaronder nieuwe koppelingen met uw WiFi netwerk en nieuwe services met als doelstelling u nog beter van dienst te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan zeker in voor onze nieuwsbrief  op onze home page of volg ons op Facebook.

One Comment

  1. Vapca
    25 januari 2017 @ 19:48

    Proficiat Jonas!

    Reply

Geef een reactie